Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

De 8 voordelen van onze serverkasten

De 8 voordelen van onze serverkasten

Als u op zoek bent naar een serverkast bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment serverkasten en patchkasten met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Wij hanteren een eigen productlijn welke onder streng toezicht wordt gefabriceerd bij onze vaste fabrikant in China. Wij staan voortdurend in nauw contact met de fabrikant en bezoeken de fabriek in China twee keer per jaar persoonlijk om de wensen en behoeften te bespreken. Het voordeel van een eigen productlijn en een eigen aanspreekpunt bij de leverancier is dat we hierdoor onze eigen kwaliteitsstandaards kunnen waarborgen. Hierdoor bieden onze serverkasten vele voordelen. We benoemen hier 8 voordelen van onze patchkasten.

1 – Kabeldoorvoer aan de boven- én onderzijde waarvan aan de bovenzijde links, rechts én achter.

De serverkast vormt vaak het kloppende hart van een netwerk, er is dus veel bekabeling die de patchkast in- en uitgaat. Om dit op een nette manier te kunnen managen zijn onze modellen voorzien van een (afdekbare) kabeldoorvoer aan zowel de onderzijde als bovenzijde. Zo kunt u kiezen waar u de bekabeling binnen laat komen. Wilt u de kast met de zijkant tegen de muur plaatsen en komt de bekabeling vanuit het systeemplafond de kast binnen? Ook geen probleem dankzij de kabelinvoer link en rechts.

kabeldoorvoer serverkast

2 – Bodem- en dakplaat voorzien van ventilatiegaten

Voor een optimale luchtstroom en ventilatie in de kast, zijn de serverkasten voorzien van (afdekbare) ventilatiegaten. Optioneel kunnen deze ventilatiegaten worden voorzien van een los verkrijgbare ventilator unit voor een betere luchtcirculatie in de kast. Let op! Een ventilator-unit heeft alleen nut bij patchkasten met een glazen deur omdat geperforeerde deuren al voor voldoende warmteafvoer zorgen.

3 – Uitneembare zijpanelen

Wanneer er meerdere serverkasten aan elkaar gekoppeld gaan worden, dan is het mogelijk om de zijpanelen te verwijderen als deze niet nodig zijn. Tevens is het makkelijk om tijdens onderhoud of andere werkzaamheden de zijwanden te kunnen verwijderen zodat componenten beter toegankelijk zijn.

4 – Deuren zijn zowel links- als rechtsdraaiend te plaatsen

Iedere standplaats is verschillend, dus voor de één komt het beter uit dat de deur naar links opent en voor de ander komt het beter uit dat de deur naar rechts open draait. Standaard draaien de deuren van onze kasten open naar rechts, maar door de deur om te draaien kan heel eenvoudig een naar links open draaiende deur worden gecreëerd.

Deur serverkast


5 – Deuren en zijpanelen zijn voorzien van sloten

Voor optimale veiligheid zijn de voordeur, achterdeur en de zijpanelen voorzien van sloten om. Niet iedereen hoeft toegang te hebben tot (een bepaald deel van) de serverkast, want een ongewenste indringer of een niet capabel persoon kan dan handelingen uitvoeren in de serverkast, met alle ongewenste gevolgen van dien.

6 –Vier 19 inch profielen met hoogte aanduiding

De 19 inch serverkasten zijn voorzien van vier 19 inch profielen, maar vaak ontbreekt de hoogte aanduiding. Niet bij onze kasten. Zo is de serverkast extra eenvoudig in te richten en kan in één oogopslag worden gezien hoeveel Units de kast heeft en er in gebruik zijn.

19 inch profiel serverkast


7 – Gebruiksklaar geleverd

De serverkasten, met uitzondering van de ongemonteerde varianten, worden volledig gebruiksklaar geleverd. Dit wil zeggen dat de kast zelf al volledig is gemonteerd. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd, en dus kosten. Let op! Alle optioneel mee bestelde serverkast-accessoires dienen nog wel zelf in de kast gemonteerd te worden.

8 – Volledig demonteerbaar

Is het nodig om de serverkast te verplaatsen, maar past deze niet in zijn geheel door bijvoorbeeld de deurpost, in de lift of in het voertuig waarmee de kast vervoert gaat worden? In een dergelijke situatie kan de kast volledig uit elkaar worden gehaald om op de plek van bestemming weer in elkaar gemonteerd te worden.

Delen: