Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Legborden; een onmisbare accessoire in een patchkast

Legborden; een onmisbare accessoire in een patchkast

Een patchkast of wandkast dient als een centraal punt waar alle netwerkapparaten en netwerkkabels samenkomen. Onder elektronisch netwerkapparatuur wordt onder andere verstaan servers, ethernet switches en ups-en. Het kan voorkomen dat apparatuur geen 19 inch montageprofiel bevat waardoor deze niet te monteren zijn tussen de stijlen van een kast. Maak in deze situatie gebruik van legborden. Met behulp van legborden kan een patchkast of wandkast netjes en overzichtelijk ingericht worden. Ons assortiment bevat diverse legborden. Graag leggen wij u de verschillen uit.

Legborden voor staande patchkasten

Vaste legborden
Wij voeren onze eigen lijn serverkasten en patchkasten met als voordeel dat wij onze patchkasten kunnen blijven door ontwikkelen. De vaste legborden op onze website zijn speciaal gemaakt voor onze patchkasten en passen dus alleen in onze 19 inch staande patchkasten. Doordat de vaste legborden aan de zijkant van de patchkast worden gemonteerd kunnen ze meer gewicht dragen.

Uitschuifbare legborden
Het voordeel van een uitschuifbare legborden is dat deze uitschuifbaar is en het eenvoudig is de achterzijde van het geplaatste apparatuur te bereiken. Uitermate geschikt wanneer er regelmatig onderhoudt verricht dient te worden. Door het uitschuifbaar mechanisme is de draagkracht van dit legbord wel beperkt.

Universele legborden
Indien een patchkast niet bij ons is aangeschaft maar wel een legbord wilt plaats, kan er gebruik gemaakt worden van onze universele legborden. Deze legborden zijn in lengte verstelbaar en bevatten "oortjes" waardoor deze in iedere 19 inch profiel kunnen worden geplaatst.

Vaste legborden Uitschuifbare legborden Universele legborden
Vaste legborden Uitschuifbare legborden Universele legborden


Legborden voor wandkasten

De wandkasten zijn in de meeste gevallen minder diep en hebben daarom ook andere legborden nodig. Ook hierbij maken we onderscheidt tussen vaste wandkasten legborden en universele wandkasten legborden. Ook hiervoor geldt wanneer het een wandkast uit onze lijn betreft kan er gebruik gemaakt worden van de vaste wandkast legborden, anders de universele.

Vaste wandkast legborden Universele wandkast legborden
Vaste wandkast legborden Universele wandkast legborden

Delen: