Voor het tweede jaar op rij is DSIT FD Gazelle 2017!

Voor het tweede jaar op rij is DS-IT FD Gazelle 2017

Voor het tweede jaar op rij is DSIT genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Wij mogen ons dan ook met trots FD Gazelle 2017 noemen. Dit betekent dat DSIT behoort tot de 754 snelst groeiende bedrijven in Nederland en wij mochten daarom op 16 november 2017 de FD Gazelle Award in ontvangst nemen.

Daniel Spijker, Eigenaar DSIT over de FD Gazellen Awards 2017 "Enorm trots ben ik dat wij wederom genomineerd zijn voor de FD Gazelle Award. Een teken van waardering dat wij als gepassioneerd team nog steeds op de goede weg zijn!"

Over de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards is een initiatief van het financieel dagblad en wordt ieder jaar uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om deze award in ontvangst te mogen nemen is een sterk ononderbroken omzetgroei en een gezonde, stabiele financiële positie een norm waar bedrijven aan moeten voldoen.

De awards worden uitgereikt in vier verschillende regio's (noord, oost, zuid en west). Daarnaast worden er per regio nog eens negen prijzen uitgereikt: goud, zilver en brons in de categorie kleine, middelgroot en grote bedrijven.

Delen: