Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Weet waar je koopt!

Weet waar je koopt!

Online een internet kabel kopen wordt steeds populairder. Een van de redenen hiervan is dat online kopen steeds betrouwbaarder wordt want tegenwoordig moeten webshops verplicht ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Een goede webshop bied service, houdt voorraad, heeft een klantenservice en support.

Waarom DSIT?

DSIT B.V. kan met trots stellen dat zij een bedrijf zijn met 100% focus op E-Commerce en dus het optimaal bedienen van online klanten centraal stellen. Zo zijn wij bijvoorbeeld altijd bezig onze webshops te beteren en te vernieuwen, waardoor de klant sneller de gewenste producten, den benodigde informatie kan vinden. Via onze diverse internet winkels adviseren wij klanten en verkopen serverkasten en patchkasten, kabels en toebehoren in heel Europa. In Nederland en België zijn wij marktleider. Daarnaast hebben we inmiddels ook voet gezet in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.


Wij beschikken over een grote voorraad en kunnen daarom snel leveren. Daarnaast hebben we IT geschoolde medewerkers aan de telefoon en is ons geen enkele vraag te gek. Dagelijks versturen wij tientallen pakketten en pallets met UTP kabels, serverkasten en accessoires na volle tevredenheid van onze klanten.


En beloven we je iets? Dan komen het na!

Heeft u vragen, specifieke wensen of grotere aantallen nodig? Neem dan graag contact met ons op!

Delen: