Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OS2 simplex patchkabels - 1m - 2m

Pagina
per pagina

OS2 Simplex glasvezelkabel kopen?

Een Single-Mode glasvezelkabel maakt, in tegenstelling tot een Multi-Mode kabel, gebruik van een laser i.p.v. Led. Hierdoor kan een Single-Mode kabel een veel hogere snelheid behalen dan een een Multi-Mode kabel. Bij laserlicht is er namelijk sprake van slechts één golflengte, daarnaast hebben singlemode glasvezelkabels een kleinere kern (van slechts 9 micron).

Hogere snelheden met Single Mode!

Bij een glasvezel single mode kabel is er maar één heel smal pad waarover het lichtsignaal verzonden kan worden. Daarnaast wordt er dus gebruik gemaakt van laserlicht waardoor een veel stabielere en krachtigere lichtpuls door de dunne vezel verzonden kan worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat single mode glasvezelkabels veel sneller zijn, maar ook dat ze geschikt zijn voor veel langere afstanden.

Simplex Glasvezelbekabeling?

Een OS2 simplex kabel is een kabel met maar één vezel. Hierdoor is de kabel in staat om data razendsnel in één richting te verzenden tot afstanden van wel 30 KM!