Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Wederverkoper worden

Bent u actief in de hardware-, software- of installatiebranche en wilt u graag reseller worden, maak dan gebruik van ons resellerprogramma. Enkele voordelen van een reseller:

 • Kortingen
 • Snel offertes aanvragen d.m.v. unieke online offerte module
 • Op rekening inkopen met een betalingstermijn van 14 dagen
 • Eenvoudig bestellingen plaatsen
 • Anoniem verzenden naar uw klant
 • Status weergave van uw zending bekijken
 • Gebruik maken van een gemakkelijke beheeromgeving
 • Goede technische support

Aanmelden als reseller

Ja, ik wil reseller worden

Via bovenstaande link kunt u zich direct aanmelden voor ons resellerprogramma. Hieronder volgen de stappen die hiervoor doorlopen dienen te worden.

Stap 1: Invoer gegevens

In eerste instantie zal u uw voornaam, achternaam, emailadres en een door uw te verzinnen wachtwoord moeten ingeven. Vervolgens verstuurt u de aanvraag door op de oranje button verstuur te klikken, u komt hierna direct in uw eigen beheeromgeving waarin u gemakkelijk uw factuur- en eventueel afwijkend afleveradres kunt invoeren. Tevens kunt u aangeven naar welke emailadres de digitale factuur verstuurd mag worden. Let op: standaard versturen wij facturen alleen per PDF naar het opgegeven emailadres, op verzoek zullen wij u deze per post nazenden.

Stap 2: Verificatie aanvragen

Als u stap 1 afgerond heeft, dient u telefonisch contact op te nemen met +31(0)74 - 852 64 48. Na goedkeuring zullen wij het ‘’standaard’’ account omzetten naar een reselleraccount, met de daarbij behorende voordelen.

Stap 3: Aan de slag als reseller

Als u eenmaal reseller bent, kunt u direct bestellingen plaatsen en beheren.

Heeft u nog vragen of wenst u zich per telefoon aan te melden dan kunt u contact opnemen via +31(0)74 - 852 64 48.

*Wij behouden ons het recht voor om aanmeldingen van ongekwalificeerde resellers af te wijzen. Ook behouden wij ons het recht voor om overeenkomsten met resellers te beëindigen indien zij zich niet houden aan de DSIT beleidsregels en procedures.