Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Retourneren

Retourneren voor particulieren

Wanneer u via de webshop een bestelling heeft geplaatst heeft u als particulier recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden, ook wel bekend als herroepingsrecht.

U als particulier heeft 14 dagen de tijd nadat u de gehele bestelling heeft ontvangen om een beroep te doen op uw herroepingsrecht en de overeenkomst te ontbinden, ook wel de afkoelingsperiode genoemd. Daarna dient u binnen 14 dagen nadat u een beroep heeft gedaan op uw herroepingsrecht het geleverde product naar ons terug te sturen.
U kunt een beroep doen op het recht van herroeping door via onderstaande link het online RMA formulier in te vullen. Daarbij bent u niet verplicht een reden van retourneren op te geven.

Meld binnen 14 dagen na ontvangst uw retour aan middels het online RMA formulier of kies voor de optie "mijn RMA aanvragen" in uw account. U kunt eenvoudig online aangeven wat u wilt retourneren en hoe u wilt dat DSIT B.V. uw retourzending afhandelt.

 

Om geretourneerde artikelen te kunnen wederverkopen dienen deze mogelijk in originele verpakking geretourneerd te worden. Indien een product beschadigd is, kan DSIT B.V. er voor kiezen het product deels te vergoeden. Schrijf geen tekst op de verpakking. De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden toegestuurd.

 

U als particulier draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw pakketvervoerder.

 

Uitgesloten van retournering zijn:

  • Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd
  • Artikelen anders gekocht dan via DSIT B.V.
  • DSIT B.V. behoudt het recht om geretourneerde producten, slechts gedeeltelijk van het factuur bedrag te crediteren wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is

 

Retourzending, wie betaalt wat.
Je betaalt (soms) verzendkosten voor het verwerken en bezorgen van jouw bestellingen, van ons magazijn naar je eigen adres, deze kosten zullen wij bij retournering vergoeden.
De retour verzendkosten (van jou naar ons)  zijn voor eigen rekening. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren.

Geschatte kosten retourneren:

Nederland

Pakketpost: € 6,95, excl. btw (€ 8,41 incl. btw)
Palletzending, eerste pallet: € 44,- excl. btw (€ 53,24 incl. btw)
Palletzending, elke volgende pallet: € 39,- excl. btw (€ 47,19 incl. btw)

België & Duitsland

Pakketpost: € 9,95, excl. btw (€ 12,04 incl. btw)
Palletzending, eerste pallet: € 65,- excl. btw (€ 78,65 incl. btw)
Palletzending, elke volgende pallet in de zending: € 60,- excl. btw (€ 72,60 incl. btw)

Overige

  • Verzendtarieven andere landen op aanvraag
  • Serverkasten worden altijd op een pallet verzonden
  • Wandkasten afhankelijk van het formaat per pakketpost of per palletvervoer

 


Let op: Bovenstaande prijzen zijn een schatting van de retourkosten voor pakket- en palletzendingen. DSIT is niet verantwoordelijk voor afwijkende tarieven van uw retourzending.

 

Uitbetaling
Na ontvangst en inspectie van geretourneerde artikelen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot terugbetaling. Binnen 14 dagen zal het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten worden gecrediteerd.

Retourneren voor zakelijke klanten/ bedrijven

De Wet kopen op Afstand is niet van toepassing op bedrijven. Bedrijven hebben wettelijk geen recht van herroeping. Indien bedrijven aangeschafte artikelen retour willen zenden dan zijn er meestal wel mogelijkheden om u tegemoet te komen. Neemt u daarvoor eerst telefonisch contact met ons op via telefoon 074 – 852 64 48.

Ons retourneringsproces

1: Meld uw retour aan middels het online RMA formulier of kies voor de optie "mijn RMA aanvragen" in uw account.

2: Vul alle gegevens in en geef aan welke artikelen u wilt retourneren.

3: Na goedkeuring ontvangt u van ons een retourformulier die u bij uw retourzending kunt voegen. Bevestig de verzending en verstuur vervolgens de artikelen naar onderstaand adres:

DSIT
Schuilenburglaan 5a
7604 BJ Almelo

 

4: Bij binnenkomst zullen wij de artikelen inspecteren

5: Credit nota wordt gemailed.

6: Uitbetaling volgt binnen 14 dagen.

Schade?

Wordt de bestelling geleverd en is de verpakking beschadigd? Neem foto’s van de schade en teken de bestelling met als opmerking onder voorbehoud van schade op de bon van de transporteur.

Blijkt het product ook daadwerkelijk beschadigd te zijn, vul dan ons online RMA formulier in en voeg hierbij foto’s toe van de betreffende schade. Wij komen dan zo spoedig mogelijk met een oplossing. Dit kan zijn in de vorm van een compensatie of we zorgen ervoor dat u het product alsnog in goede staat ontvangt.

 

Vragen?
Tel: 074 - 852 6448