Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Werken bij DSIT

Werken in een divers, energiek en internationaal team, verantwoordelijk zijn voor je eigen werkzaamheden, het krijgen van vrijheid om dingen te doen die je écht leuk vindt en de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen. Zijn dit dingen die je zoekt in een nieuwe baan? Kom dan werken bij DSIT! In de basis draait ons werk om serverkasten en kabels importeren en distribueren door heel Europa. Onze dagelijkse uitdaging zit in het bedienen van al onze afnemers. Dit doen we met een team van inmiddels 20+ DSIT’ers! 

 

We hebben op dit moment twee openstaande vacatures:

1. Junior ontwikkelaar

2. Logistiek medewerker

Over DSIT 

DSIT is sinds 2008 importeur van patch- en serverkasten, accessoires, utp kabels, glasvezelkabels en netwerk gereedschap. Vanuit ons hoofdkantoor en 5000m2 magazijn in Almelo leveren wij onze producten in heel Europa. Van grote fastfoodketens en de fashionindustrie tot gezondheidszorg en de consumentenmarkt. Met ons brede assortiment voorzien we veel verschillende doelgroepen van de beste artikelen. 

 

Leuk om te weten 

✓ Internationaal georiënteerd  

✓ 30% vrouwen en 70% mannen 

✓ Jaarlijks opleidingsbudget van €1000 euro 

✓ Fanatieke personeelsvereniging  

✓ Van inkoop tot sales en transport; alle processen onder één dak!

 

 

Vind de baan die bij jou past!

Junior ontwikkelaar (24-40 uur)

Wil je snel veranderende bedrijfsprocessen vertalen in software? En zie je het leren van nieuwe toepassingen, frameworks en technieken als een kans om verder te ontwikkelen? Dan ben jij de junior ontwikkelaar die DSIT zoekt! We zijn per direct op zoek naar een junior ontwikkelaar die samen met collega's wil werken aan de automatisering binnen ons bedrijf.  
 

WAT GA JE DOEN?

Je werkt aan grote applicaties die over meerdere jaren doorontwikkeld worden. Automatiseren is een focuspunt binnen de organisatie, omdat we 100% e-commerce gericht zijn. In jouw werk krijg je verantwoordelijkheid over je eigen werkzaamheden. We vertrouwen op de kennis die jij meebrengt en we zorgen ervoor dat jouw werk direct impact heeft. Je kunt altijd je directe collega Teun aanspreken. Hij kan je vragen beantwoorden en meekijken in je werk. 

 

VOORBEELDEN VAN JE WERKZAAMHEDEN ZIJN 

 • ERP-koppelingen maken. 
 • Doorontwikkelen van maatwerksystemen (Laravel). 
 • Regelen van een koppeling met onze pallet transporteur en zorgen dat de klanten worden voorzien van Track&Trace informatie. 
 • UX-optimalisaties doorvoeren op de webshops. 
 • Bouwen van widgets in de webshops zodat ons contentteam sneller kan werken. 
 • Data koppeling leggen van Magento naar Hubspot.
 • (Bijdragen aan een leuke, informele werksfeer) 

 

BEN JIJ ONZE NIEUWE JUNIOR ONTWIKKELAAR? 

Automatisering vormt de basis voor groei in de toekomst. Wil jij meedenken in processen die efficiënter, sneller of beter kunnen? En zie jij complexiteit niet als belemmering maar als uitdaging? Dan ben jij geschikt voor deze functie.  

 

We zoeken iemand die enige ervaring heeft met PHP en webtechnieken. Onze webshops draaien in Magento en/of Laravel. Ben je hier nog niet mee bekend? Geen probleem! Jouw leergierigheid staat boven ervaring. Een afgeronde IT-gerelateerde opleiding is een pré.  
 

HET TECHNISCHE LANDSCHAP WAARMEE JE GAAT WERKEN

 • Magento webshops (PHP, Elasticsearch, Redis en MySQL). 
 • Een Laravel maatwerkapplicatie die schaalt met kubernetes en alle koppelingen faciliteert. 
 • SAP Business Online (ERP). 
 • Microsoft PowerBI. 

 

DIT BIEDEN WE JE 

Naast je maandelijkse salaris, leuke collega's en uitdagende baan ontvang je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden:  

 • Reiskostenvergoeding 
 • Flexibele werktijden 
 • Opleidingsbudget van €1000 euro per jaar 
 • Een pensioenplan 
 • 25 vakantiedagen 
 • Sportschool op kantoor 
 • Mogelijkheid tot één dag thuiswerken 

 

DE LEUKE EXTRA'S ALS JE BIJ DSIT WERKT

Werken moet ook leuk zijn, vinden we bij DSIT! Alle collega's dragen bij aan een gezellige en informele werksfeer. We hebben een actieve personeelsvereniging die meerdere keren per jaar leuke uitjes organiseren. Én we drinken graag een biertje op vrijdag om het weekend in te luiden.  

 

SOLLICITEER OP DEZE BAAN!

Ben jij de leergierige junior ontwikkelaar die bij DSIT wil werken? Laat dan via een sollicitatie weten waarom jij geschikt bent voor deze baan en waarom werken bij DSIT jou aanspreekt. Stuur een motivatiebrief en cv naar [email protected]. Direct bellen mag ook! We zijn bereikbaar op +31 (0) 74 852 64 48.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Logistiek medewerker (fulltime)

Houd jij van praktisch werken, veel meters maken op een werkdag en is een frisse werkomgeving geen probleem, omdat je het door hard werken altijd warm hebt? Dan ben jij de nieuwe logistiek medewerker die DSIT zoekt! We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega die in teamverband de verantwoordelijkheid wil dragen voor het controleren van alle binnenkomende en uitgaande goederen en het op orde houden van ons 5000m2 magazijn in Almelo.  

 

WAT GA JE DOEN? 

Om 08:30 uur open je samen met je collega's (en een kop koffie) het magazijn. Je houdt inkomende goederen in de gaten en je zorgt ervoor en deze op de juiste plek in het magazijn terecht komen. Afhankelijk van de grootte van de goederen, pak je de heftruck of een palletwagen. We verkopen veel verschillende producten, waardoor je nooit exact weet welke goederen er binnenkomen of uitgaan. Dit maakt jouw werk afwisselend.

 

Gedurende de hele werkdag komen transporteurs aanrijden. Alle uitgaande goederen moeten klaarstaan voor verzending. Tussendoor heb je ook nauw contact met je collega's op de binnendienst om ervoor te zorgen dat voorraden kloppen en (spoed)zendingen geregeld worden.  

 

BEN JIJ ONZE NIEUWE LOGISTIEK MEDEWERKER? 

Het logistieke proces is een heel belangrijkste punt in onze organisatie. Hier leggen we de laatste hand aan alle orders die door heel Europa verzonden worden. Soms zitten hier piekmomenten tussen, waarbij een stap extra zetten nodig is. Onze logistiek moet een goed lopend proces zijn waarin oog is voor detail en optimalisatie. En daar wil jij aan bijdragen!  
 

WERKZAAMHEDEN OP EEN RIJTJE 

 • Orders picken  
 • Ondersteunen van ons assemblageteam  
 • Grote en kleine bestellingen verzendklaar maken 
 • Overzicht houden over ons magazijn en de voorraad 
 • (Bijdragen aan een leuke, informele werksfeer) 

 

DIT BIEDEN WE JE 

Je ontvangt een marktconform salaris met uitzicht op een vast contract. Naast je maandelijkse loon, leuke collega's en uitdagende baan ontvang je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden:  

 • Reiskostenvergoeding 
 • Een pensioenplan 
 • Goede werkkleding 
 • 25 vakantiedagen 
 • Jaarlijks opleidingsbudget van €1000 euro  
 • Inhouse sportschool 

 

DE LEUKE EXTRA'S ALS JE BIJ DSIT WERKT

Werken moet ook leuk zijn, vinden we bij DSIT! Alle collega's dragen bij aan een gezellige en informele werksfeer. We hebben een actieve personeelsvereniging die meerdere keren per jaar leuke uitjes organiseren. Én we drinken graag een biertje op vrijdag om het weekend in te luiden.   

 

SOLLICITEER OP DEZE BAAN! 

Ben jij de logistiek medewerker die fulltime bij DSIT wil werken? Laat dan via een sollicitatie weten waarom jij geschikt bent voor deze baan en waarom werken bij DSIT jou aanspreekt. Stuur een motivatiebrief en cv naar [email protected]. Direct bellen mag ook! We zijn bereikbaar op +31 (0) 74 852 64 48.