Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

 

Referenties

DSIT B.V. is importeur en groothandel voor serverkasten, patchkabels en IT gerelateerde producten. Via onze webshops verkopen wij onze producten wereldwijd. Onze klanten zijn consumenten, de overheid, de muziekbranche, ICT-dienstverleners, installatiebedrijven, telecombedrijven en andere netwerkspecialisten. 

 

Wij zijn trots dat we uiteenlopende projecten realiseren. Of het nu gaat om tientallen serverkasten die on-stage worden gebruikt bij een groot theater. Het leveren van onze producten voor specifieke toepassingen zoals Kwantumcomputing of zonnepanelen. Een klantspecifieke oplossing voor een internationale fastfoodketen óf een gerenommeerd sportmerk; wij voeren elk project met aandacht en enthousiasme uit! 

 

Bij de opstart van een nieuw project adviseren wij onze klanten om samen tot de meest optimale oplossing te komen. Wij bewaken de productie en leveringen van de producten nauwkeurig. Hiervoor hebben we regelmatig contact met onze fabriek en toeleveranciers zodat alles volgens afspraak geproduceerd wordt. En is de bestelling klaar om verstuurd te worden? Dan zorgen wij in samenwerking met onze vervoerders ervoor dat alles in goede orde en op het afgesproken tijdstip bij onze klant aankomt.   

 

Ook na afronding van een project zijn we er voor onze klanten. We stellen veilig dat onze klanten een aanspreekpunt hebben voor vragen over het gebruik van de producten. En mocht er een keer iets niet zo gaan als verwacht? Dan lossen we dit gewoon op!