Let op: in verband met Hemelvaart zijn wij do. 26 en vrij. 27 mei gesloten. Bestellingen die op deze dagen worden geplaatst, verzenden wij op maandag 30 mei. 

Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

4-staps instructie: de draairichting van de serverkastdeur veranderen

De draairichting van de serverkastdeur veranderen

De voordeur van onze serverkasten zijn te veranderen van draairichting. Hierdoor zijn serverkasten te verplaatsen naar andere ruimtes zonder dat het ten koste gaat van het gebruiksgemak. In dit artikel leggen we in 4 stappen uit hoe je gemakkelijk de draairichting van de deur aanpast.  

Stap 1

Open de deur van de serverkast door het sleutelgat in te drukken. Dit kan met de bijgeleverde sleutel, maar dit kan ook door zelf het sleutelgat in te drukken. Door middel van het opgesprongen handvat, is de deur nu open. 

 

Slot serverkast

Stap 2

Zwaai de deur open. De deur is aan de boven- en onderzijde bevestigd aan de kast met borgpennen. Door deze pennen in neerwaartse (voor de bovenste pen) en opwaartse richting (voor de onderste pen) te drukken, komt de deur los van de kast.

 

Borgpen serverkastdeur

Stap 3

Draai de deur 180 graden, zodat deze in de juiste positie komt. Let op: het kunststofringetje dat om de onderste borgpen zit, moet je verwisselen. Deze ring moet altijd geplaatst worden in de draaihoek aan de onderzijde van de deur. Plaats de deur op dezelfde manier zoals je dit ook bij stap twee deed.   

 

Serverkast deur omdraaien

Stap 4

De deur is nu op de juiste wijze gemonteerd. Alleen de handgreep en het slot zitten nog omgekeerd. Wij adviseren altijd om ook het slot 180 graden te draaien. Zo is alles op de juiste manier gemonteerd.  

 

Demonteer aan de binnenkant van de deur het metalen plaatje en schroef het slot eruit. Draai het slot inclusief handvat 180 graden en monteer deze weer in de deur met het metalen plaatje.

 

Monteren deur serverkast of wandkast  Draairichting deur serverkast aanpassen

Nu heb je de draairichting van de voordeur veranderd.

 

Over ons 

Gratis professioneel advies 

Heb je na het lezen van deze informatie toch nog vragen over het veranderen van de draairichting van de voordeur? Onze medewerkers staan voor jou klaar. We zijn bereikbaar via telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.     

Kwaliteit én 25 jaar garantie 

Op alle server- en patchkasten en passieve accessoires uit ons assortiment geldt een garantietermijn van 25 jaar. Alle actieve componenten kennen een garantietermijn van één jaar. Wanneer het artikel in goede staat is en normaal wordt gebruikt, garanderen we dat het apparaat naar verwachting blijft werken. Je bent dus verzekerd van kwaliteit én garantie.     

Snelle verzending voor 16:00 uur  

Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan doen wij er alles aan om de bestelling nog diezelfde dag te verzenden. Vanuit ons 5000m2 magazijn versturen wij dagelijks alle bestellingen. Onze ruime voorraad maakt snel verzenden mogelijk. Whitelabel verzenden valt ook onder verzendmogelijkheden.

Opmerkingen
Thomas 2020-05-25 21:18:51
spijtig genoeg werkte dit niet voor mij, bij de 42u variant staat het slot niet mooi in het midden en is dit niet mogelijk zonder gans de rack te demonteren en de basis steun waarin de sleuf voor het slot zit ook om te draaien
Lotte 2020-06-05 08:13:36
Beste Thomas, Zoals in de blog te lezen is, is het in sommige gevallen niet nodig het slot om te draaien. Echter adviseren wij wegens gebruiksgemak toch altijd om dit te doen. In het geval van het 42U model is dit zelfs vereist, omdat deze anders niet meer sluit. Ons advies geldt dus; draai óók het slot 180 graden.