OM3 patchkabels

Producten 1-12 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

OM3 Glasvezelkabel kopen?

OM3 is de derde generatie van de Optical Multimode (OM). Het verschil met OM2 is de helderheid van de glasvezel. Deze is bij OM3 glasvezel helderder dan bij OM2, waardoor de lichtstralen minder weerstand ondervinden. Hierdoor kunnen grotere afstanden overbrugd worden met een hogere snelheid.

De Multimode glasvezelkabel bestaat uit een vezel met een kerndoorsnede van 50 micron op een totale vezelgrootte van 125 micron, inclusief mantel. Daarom ziet u bij de OM3 kabels ook vaak de aanduiding 50/125 terug komen. Door deze bredere kern dan bij Single-mode kabels (9/125), heeft het licht bij optical multimode de mogelijkheid om tegen de wanden van de glasvezelkern te weerkaatsen. Hierdoor is de Multimode kabel beter geschikt voor kortere afstanden en worden er minder hoge snelheden gehaald, maar kan er meer bandbreedte doorlaten. Er kunnen namelijk meerdere lichtstralen tegelijktijd door de kern verzonden worden in tegenstelling tot de Single-mode glasvezel.

Met OM3 kunnen snelheden behaald worden van maximaal 100 GB/s over een maximale afstand van 70 meter.

Bestel online!

Bij Glasvezel-kabel.com kunt u terecht voor een ruim aanbod OM3 glasvezelkabels. Variërend van een halve meter tot 50 meter en LC, SC, ST of MTRJ connectoren.