Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

RJ45 patchpanelen en switches

RJ45 patchpanelen en switches kopen?

Rj45 patchpanelen en switches zijn de perfecte aanvulling op het glasvezelnetwerk! In (bijna) elk netwerk zijn UTP patchkabels nodig. Waar met glasvezel de internetverbinding binnenkomt, kan met UTP bekabeling de onderlinge apparatuur aangesloten worden.

Van glasvezel naar UTP

Om het glasvezelsignaal over te zetten op UTP-bekabeling kan er gekozen worden om gebruik te maken van een glasvezelconverter. Wanneer echter meerdere apparaten en / of in- of opbouwdozen aangesloten moeten worden via UTP kabels, dan is de meest gunstigste optie om gebruik te maken van een ethernet switch.

Om een ethernet switch te voorzien van een netwerkverbinding via een glasvezelkabel is een SFP module nodig (ook wel bekend als Mini-Gbic). De SFP module drukt u in de ethernet switch, waar u vervolgens de glasvezelkabel op kunt aansluiten. Dit zorgt ervoor dat de switch van een netwerksignaal wordt voorzien en deze over kan geven op de aangesloten UTP bekabeling

Overzicht in de UTP patchbekabeling

Vanuit de ethernet switch is de bekabeling naar een RJ45 patchpaneel te loodsen voor extra overzicht in de UTP bekabeling. Met name als er veel UTP aansluitingen benodigd zijn is een patchpaneel cruciaal voor het overzicht in het netwerk.