Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OS2 duplex patchkabels

Pagina
per pagina

OS2 Simplex glasvezelkabel kopen?

Singlemode glasvezelkabels zijn de snelste type glasvezelkabels op de markt. Dit hebben zij te danken aan de zeer kleine kern van de glasvezel, welke slechts 9 micron (0,009 millimeter) bedraagt, en de wijze waarop lichtsignalen door de glasvezel worden verzonden.

Laserpulsen

Bij single mode glasvezel kabels wordt er namelijk gebruik gemaakt van laserpulsen i.p.v. led. Niet alleen is het signaal zo veel stabieler, ook kan het veel sneller en veel verder rijken. Hierdoor is Single mode glasvezel optimaal voor de langere afstanden. Een duplex kabel bestaat uit twee 9/125 micron vezels.