Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel singlemode

Glasvezel Single-mode kabel kopen?

Bij single-mode glasvezel (OS) wordt gebruik gemaakt van laserlicht in plaats van LED licht zoals bij Multimode. Laserlicht heeft slechts één enkele golflengte. Daarbij hebben de Single-mode vezels een kleinere kern en hierdoor kan slechts één lichtstraal worden verstuurd. Er bestaat maar één smal pad van slechts 9 micron in de kern van de vezel waardoor het licht alleen maar rechtuit door het midden van de kern verstuurd kan worden. Totale vezelgrootte plus mantel bedraagt 125 micron. Bij multimode kunnen er meerdere lichtstralen worden verstuurd welke weerkaatsen tegen de buitenwand. Ter vergelijking, bij Multimode is de kern 50 micron in doorsnede.

Hierdoor is de single-mode glasvezelkabel geschikt voor het overbruggen van langere afstanden met hogere snelheden dan de Multimode glasvezelkabel.