Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel singlemode

Glasvezel Single-mode kabel kopen?

Bij single-mode glasvezel (OS) wordt gebruik gemaakt van laserlicht in plaats van LED licht zoals bij Multimode. Laserlicht heeft slechts één enkele golflengte. Daarbij hebben de Single-mode vezels een kleinere kern en hierdoor kan slechts één lichtstraal worden verstuurd. Er bestaat maar één smal pad van slechts 9 micron in de kern van de vezel waardoor het licht alleen maar rechtuit door het midden van de kern verstuurd kan worden. Totale vezelgrootte plus mantel bedraagt 125 micron. Bij multimode kunnen er meerdere lichtstralen worden verstuurd welke weerkaatsen tegen de buitenwand. Ter vergelijking, bij Multimode is de kern 50 micron in doorsnede.

Hierdoor is de single-mode glasvezelkabel geschikt voor het overbruggen van langere afstanden met hogere snelheden dan de Multimode glasvezelkabel.