Danicom Cat5e kabel op rol - 100% koper

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DANICOM Cat5e kabels op rol kopen?

Met DANICOM Cat5e kabels op rol kunt u een betrouwbaar netwerk aanleggen. De kabels zijn gemaakt van 100% koper waardoor de kans op kabelbreuk kleiner is dan bij bijvoorbeeld CCA kabels. DANICOM Cat5e kabels op rol zijn in diverse lengtematen beschikbaar.

Cat5e specificatie

Cat5e kabels worden gebruikt voor computer netwerken zoals Ethernet. Cat5e is de 5de generatie twisted pair Ethernet technologie en de meest populaire twisted pair kabel. Een Cat5e kabel heeft een doorvoersnelheid van 100 megahertz bij overdrachtssnelheden van 1000mb/s. De maximaal aanbevolen lengte van een Cat5e kabel is 100 meter.

DANICOM Cat5e kabels op rol online bestellen

Bij Glasvezel-Kabel.com bieden wij Cat5e netwerkbekabeling op rol van DANICOM aan. Wij vinden het belangrijk dat wij een hoogwaardig product voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden, mits voorradig, dezelfde dag nog verzonden. Wij bieden tevens Glasvezelkabels Singlemode, Glasvezelkabels Multimode en diverse accessoires voor glasvezel aan.