Let op: in verband met Hemelvaart zijn wij do. 26 en vrij. 27 mei gesloten. Bestellingen die op deze dagen worden geplaatst, verzenden wij op maandag 30 mei. 

Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Serverkasten en accessoires

Serverkast kopen?

Een goed glasvezelnetwerk is niet compleet zonder een goede huisvesting voor alle apparatuur. Een serverkast is hiervoor dé oplossing! Hier kan het netwerk samen komen en vanuit hier binnen het pand worden verspreid. Zo passen de 19 inch glasvezel patchpanelen en switches perfect in een 19 inch serverkast. Hiermee houdt u overzicht. Een wirwar aan bekabeling zorgt al gauw voor chaos, vooral als er zich problemen voordoen.

In een serverkast kunnen de glasvezelkabels veilig in het patchpaneel geplugd worden. Het vermindert de kans op kabelbreuken etc. en ook stof en andere invloeden van buitenaf krijgen minder kans om voor problemen te zorgen.

Door de tussenkomst van een serverkast, ook wel patchkast genoemd, kunt u alles overzichtelijk houden en bent u er zeker van dat gevoelige apparatuur en bekabeling een veilige opslagplaats hebben.

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende serverkasten verdeeld over standaard 19 inch staanden kasten, wand-  en mini kasten en 10 inch serverkasten.