Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Serverkasten en accessoires

Serverkast kopen?

Een goed glasvezelnetwerk is niet compleet zonder een goede huisvesting voor alle apparatuur. Een serverkast is hiervoor dé oplossing! Hier kan het netwerk samen komen en vanuit hier binnen het pand worden verspreid. Zo passen de 19 inch glasvezel patchpanelen en switches perfect in een 19 inch serverkast. Hiermee houdt u overzicht. Een wirwar aan bekabeling zorgt al gauw voor chaos, vooral als er zich problemen voordoen.

In een serverkast kunnen de glasvezelkabels veilig in het patchpaneel geplugd worden. Het vermindert de kans op kabelbreuken etc. en ook stof en andere invloeden van buitenaf krijgen minder kans om voor problemen te zorgen.

Door de tussenkomst van een serverkast, ook wel patchkast genoemd, kunt u alles overzichtelijk houden en bent u er zeker van dat gevoelige apparatuur en bekabeling een veilige opslagplaats hebben.

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende serverkasten verdeeld over standaard 19 inch staanden kasten, wand-  en mini kasten en 10 inch serverkasten.