Serverkasten en accessoires

Serverkast kopen?

Een goed glasvezelnetwerk is niet compleet zonder een goede huisvesting voor alle apparatuur. Een serverkast is hiervoor dé oplossing! Hier kan het netwerk samen komen en vanuit hier binnen het pand worden verspreid. Zo passen de 19 inch glasvezel patchpanelen en switches perfect in een 19 inch serverkast. Hiermee houdt u overzicht. Een wirwar aan bekabeling zorgt al gauw voor chaos, vooral als er zich problemen voordoen.

In een serverkast kunnen de glasvezelkabels veilig in het patchpaneel geplugd worden. Het vermindert de kans op kabelbreuken etc. en ook stof en andere invloeden van buitenaf krijgen minder kans om voor problemen te zorgen.

Door de tussenkomst van een serverkast, ook wel patchkast genoemd, kunt u alles overzichtelijk houden en bent u er zeker van dat gevoelige apparatuur en bekabeling een veilige opslagplaats hebben.

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende serverkasten verdeeld over standaard 19 inch staanden kasten, wand-  en mini kasten en 10 inch serverkasten.