Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

100% koper patchkabels

UTP 100% koper patchkabels kopen?

De 100% koper patchkabels zijn in staat om de maximaal mogelijke snelheden te behalen die van toepassing zijn voor netwerkbekabeling. Ze voldoen daarom aan de ISO/IEC norm. Dit maakt de 100% koperen UTP patchkabels een ideale aanvulling op een glasvezelnetwerk!

Kies daarom voor 100% koperen bekabeling om maximale up- en downloadsnelheden te halen.

Cat5e, Cat6 of Cat6a

Welke categorie u moet kiezen hangt af van de snelheden die gewenst zijn om behaalt te worden en de hoeveel data die tegelijkertijd verzonden wordt. Cat5e en Cat6 patchkabels zijn geschikt voor Gigabit netwerken en Cat6a is zelfs geschikt voor 10 Gigabit netwerken. Verder zit er verschil in de bandbreedte. Hoe hoger de categorie, hoe meer bandbreedte de patchkabel aankan. Zo is een Cat6a UTP patchkabel 100% koper in staat 5x meer bandbreedte door te laten dan Cat5e. Voor professionele netwerken waar grote hoeveelheden data over het netwerk verzonden wordt, is Cat6a de beste keuze. Voor normaal internetgebruik thuis volstaat Cat5e en Cat6 is de gulden middenweg.

Cat5e UTP kabel

Een Cat5e UTP 100% koper patchkabel kan snelheden tot 1.000 Mbit/s halen met een doorvoersnelheid van 100 mHz.

Cat6 UTP kabel

Een Cat6 UTP 100% koper patchkabel kan snelheden tot 1.000 Mbit/s halen met een doorvoersnelheid van 250 mHz.

Cat6a UTP kabel

Een Cat6a UTP 100% koper patchkabel kan snelheden tot 10.000 Mbit/s halen met een doorvoersnelheid van 500 mHz.