Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM2 patchkabels

Pagina
per pagina

OM2 Glasvezelkabel kopen?

OM2 is de tweede generatie van de Optical Multimode (OM). OM2 is flink verbeterd t.o.v. OM1 glasvezel. Het verschil met OM1 is de helderheid van de glasvezel en de afname van de kerndoorsnede van 62.5 micron naar 50 micron. Door deze afname neemt de golflenge van de lichtstralen af, wat ten goede komt aan een snellere overdracht. Daarnaast zorgt de grotere helderheid van het glas voor minder weerstand, waardoor de lichtstralen grotere afstanden kunnen overbruggen met een hogere snelheid.

De Multimode glasvezelkabel bestaat uit een vezel met een kerndoorsnede van 50 micron op een totale vezelgrootte van 125 micron, inclusief mantel. Daarom ziet u bij de OM2 kabels ook vaak de aanduiding 50/125 terug komen. Door deze bredere kern dan bij Single-mode kabels (9/125), heeft het licht bij optical multimode de mogelijkheid om tegen de wanden van de glasvezelkern te weerkaatsen. Hierdoor is de Multimode kabel beter geschikt voor kortere afstanden met een grotere bandbreedte. Er kunnen namelijk meerdere lichtstralen tegelijktijd door de kern verzonden worden in tegenstelling tot de Single-mode glasvezel. Dit maakt Multimode beter geschikt voor inpandig gebruik.

Met OM2 kunnen snelheden behaald worden van maximaal 10 GB/s over een maximale afstand van ca. 80 meter.

Bestel online!

Bij Glasvezel-kabel.com kunt u terecht voor een ruim aanbod glasvezel OM2 kabels.