Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM2 patchkabels

Pagina
per pagina

OM2 Glasvezelkabel kopen?

OM2 is de tweede generatie van de Optical Multimode (OM). OM2 is flink verbeterd t.o.v. OM1 glasvezel. Het verschil met OM1 is de helderheid van de glasvezel en de afname van de kerndoorsnede van 62.5 micron naar 50 micron. Door deze afname neemt de golflenge van de lichtstralen af, wat ten goede komt aan een snellere overdracht. Daarnaast zorgt de grotere helderheid van het glas voor minder weerstand, waardoor de lichtstralen grotere afstanden kunnen overbruggen met een hogere snelheid.

De Multimode glasvezelkabel bestaat uit een vezel met een kerndoorsnede van 50 micron op een totale vezelgrootte van 125 micron, inclusief mantel. Daarom ziet u bij de OM2 kabels ook vaak de aanduiding 50/125 terug komen. Door deze bredere kern dan bij Single-mode kabels (9/125), heeft het licht bij optical multimode de mogelijkheid om tegen de wanden van de glasvezelkern te weerkaatsen. Hierdoor is de Multimode kabel beter geschikt voor kortere afstanden met een grotere bandbreedte. Er kunnen namelijk meerdere lichtstralen tegelijktijd door de kern verzonden worden in tegenstelling tot de Single-mode glasvezel. Dit maakt Multimode beter geschikt voor inpandig gebruik.

Met OM2 kunnen snelheden behaald worden van maximaal 10 GB/s over een maximale afstand van ca. 80 meter.

Bestel online!

Bij Glasvezel-kabel.com kunt u terecht voor een ruim aanbod glasvezel OM2 kabels.