Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel tester

Glasvezelkabel testen?

Om glasvezel te testen zijn glasvezeltesters een handig hulpmiddel. Bij een breuk of te scherpe bocht worden storingen snel gevonden, de eventuele oorzaak zal snel oplichten. Er zijn in totaal twee test laserpennen verkrijgbaar en daarnaast een adapter. Het bereik van de laserpennen is drie of vijf kilometer. Er kan een 2.50mm ferulle getest worden met de betreffende pennen. Indien er een 1.25mm ferulle getest dient te worden biedt de test adapter uitkomst. De adapter kan gekoppeld worden aan de test laserpen om een 1.25mm ferulle te testen.