Danicom kabel op rol - 100% koper

DANICOM kabels op rol kopen?

Als u een netwerk wilt aanleggen, wilt u uiteraard een betrouwbare netwerkverbinding. Om dit te bewerkstelligen is het gebruik van professioneel en kwalitatief hoogwaardig materiaal essentieel. DANICOM netwerkkabels op rol zijn gemaakt van 100% koper. Hierdoor ontstaat een stabiele en betrouwbare netwerkverbinding ook over langere afstanden. Bij 100% koperkabels is de kans op kabelbreuk kleiner dan bij bijvoorbeeld CCA kabels. DANICOM kabels op rol worden geleverd met een CPR classificatie.

Cat5e, Cat6 of Cat6a? Soepel of stug?

DANICOM kabels op rol zijn in de specificaties Cat5e, Cat6 en Cat6a beschikbaar. Tevens kunt u kiezen tussen een soepele of stugge kern. Ook zijn er speciale kabels voor gebruik buiten beschikbaar die door een PE-mantel voor invloeden van buitenaf beschermt zijn.

DANICOM kabels op rol online bestellen

Bij Glasvezel-Kabel.com bieden wij netwerkbekabeling op rol van DANICOM. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden, mits voorradig, dezelfde dag nog verzonden. Naast een uitgebreid assortiment aan netwerkkabels bieden wij ook Glasvezelkabels Singlemode, Glasvezelkabels Multimode en diverse accessoires voor glasvezel aan.