Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Danicom kabel op rol - 100% koper

DANICOM kabels op rol kopen?

Als u een netwerk wilt aanleggen, wilt u uiteraard een betrouwbare netwerkverbinding. Om dit te bewerkstelligen is het gebruik van professioneel en kwalitatief hoogwaardig materiaal essentieel. DANICOM netwerkkabels op rol zijn gemaakt van 100% koper. Hierdoor ontstaat een stabiele en betrouwbare netwerkverbinding ook over langere afstanden. Bij 100% koperkabels is de kans op kabelbreuk kleiner dan bij bijvoorbeeld CCA kabels. DANICOM kabels op rol worden geleverd met een CPR classificatie.

Cat5e, Cat6 of Cat6a? Soepel of stug?

DANICOM kabels op rol zijn in de specificaties Cat5e, Cat6 en Cat6a beschikbaar. Tevens kunt u kiezen tussen een soepele of stugge kern. Ook zijn er speciale kabels voor gebruik buiten beschikbaar die door een PE-mantel voor invloeden van buitenaf beschermt zijn.

DANICOM kabels op rol online bestellen

Bij Glasvezel-Kabel.com bieden wij netwerkbekabeling op rol van DANICOM. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden, mits voorradig, dezelfde dag nog verzonden. Naast een uitgebreid assortiment aan netwerkkabels bieden wij ook Glasvezelkabels Singlemode, Glasvezelkabels Multimode en diverse accessoires voor glasvezel aan.