Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Danicom kabel op rol - 100% koper

DANICOM kabels op rol kopen?

Als u een netwerk wilt aanleggen, wilt u uiteraard een betrouwbare netwerkverbinding. Om dit te bewerkstelligen is het gebruik van professioneel en kwalitatief hoogwaardig materiaal essentieel. DANICOM netwerkkabels op rol zijn gemaakt van 100% koper. Hierdoor ontstaat een stabiele en betrouwbare netwerkverbinding ook over langere afstanden. Bij 100% koperkabels is de kans op kabelbreuk kleiner dan bij bijvoorbeeld CCA kabels. DANICOM kabels op rol worden geleverd met een CPR classificatie.

Cat5e, Cat6 of Cat6a? Soepel of stug?

DANICOM kabels op rol zijn in de specificaties Cat5e, Cat6 en Cat6a beschikbaar. Tevens kunt u kiezen tussen een soepele of stugge kern. Ook zijn er speciale kabels voor gebruik buiten beschikbaar die door een PE-mantel voor invloeden van buitenaf beschermt zijn.

DANICOM kabels op rol online bestellen

Bij Glasvezel-Kabel.com bieden wij netwerkbekabeling op rol van DANICOM. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden, mits voorradig, dezelfde dag nog verzonden. Naast een uitgebreid assortiment aan netwerkkabels bieden wij ook Glasvezelkabels Singlemode, Glasvezelkabels Multimode en diverse accessoires voor glasvezel aan.