Cat5e UTP 100% koperen patchkabels

Producten 1-12 van 130

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

CAT5e 100% koper UTP kabels kopen?

Voor wie op zoek is naar UTP kabels, die is ook hiervoor aan het juiste adres bij Glasvezel-kabel.com. We bieden een ruim aanbod 100% koper Cat5e kabels. De 100% koper kabels bieden de beste kwaliteit voor data-overdracht die te zijn behalen met een Cat5e kabel. Ze sluiten dan ook perfect aan bij een glasvezelnetwerk.

Waarom 100% koper

Alleen een 100% koper Cat5e kabel is in staat om maximale snelheden te behalen die voor Cat5e van toepassing zijn. Voor wie veel heeft geïnvesteerd in een goed glasvezelnetwerk, zit er natuurlijk niet op te wachten dat deze investering weer teniet wordt gedaan door UTP kabels die niet in staat zijn om data over te brengen met maximaal haalbare snelheden. De goedkopere CCA kabel is hiertoe niet in staat doordat deze aluminium bevat en dit geleid aanzienlijk slechter dan koper. Om dezelfde lagere weerstand te behalen moet een CCA kabel een stuk dikker zijn en dit neemt eerder nadelen met zich mee, dan voordelen. Om de maximale kwaliteit te behalen mag een UTP kabel een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van 0,205 mm² (AWG24). Dit is alleen met puur koper te behalen. Het is dan ook niet voor niets dat alleen 100% koper kabels voldoen aan de ISO/IEC norm.

Door de betere geleiding van signalen kan een 100% koper kabel langere afstanden overbruggen zonder kwaliteitsverlies.

Online bestellen bij Glasvezel-kabel.com

De Cat5e UTP kabels 100% koper zijn eenvoudig los of mee te bestellen met de glasvezelproducten. Op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.