Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel accessoires

Glasvezel accessoires kopen?

Bij de aanleg van een glasvezelnetwerk komt vaak meer kijken dan alleen de glasvezelbekabeling. Vaak zijn ook accessoires nodig, zoals glasvezel koppelstukken, converters om glasvezel om te zetten naar koper media of lascassettes als twee vezeluiteinden aan elkaar zijn gelast. Bij Glasvezel-kabel.com kunt u terecht voor een ruim assortiment glasvezel accessoires. Voor uw eigen gemak bestelt u alles zo in één keer, bij één leverancier.

Heeft u nog vragen over glasvezel accessoires, dan helpen onze deskundige medewerkers u graag!

Naast Single-mode en/of Multimode glasvezelbekabeling en accessoires, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het juiste glasvezel gereedschap.