Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel accessoires

Glasvezel accessoires kopen?

Bij de aanleg van een glasvezelnetwerk komt vaak meer kijken dan alleen de glasvezelbekabeling. Vaak zijn ook accessoires nodig, zoals glasvezel koppelstukken, converters om glasvezel om te zetten naar koper media of lascassettes als twee vezeluiteinden aan elkaar zijn gelast. Bij Glasvezel-kabel.com kunt u terecht voor een ruim assortiment glasvezel accessoires. Voor uw eigen gemak bestelt u alles zo in één keer, bij één leverancier.

Heeft u nog vragen over glasvezel accessoires, dan helpen onze deskundige medewerkers u graag!

Naast Single-mode en/of Multimode glasvezelbekabeling en accessoires, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het juiste glasvezel gereedschap.