Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a SFTP 100% koperen patchkabels

Pagina
per pagina

CAT6a UTP 100% koper patchkabels kopen?

De Cat6a UTP 100% koper patchkabels zijn de perfecte aanvulling op het glasvezelnetwerk. Ze staan garant voor een uiterst stabiele data-overdracht en optimale snelheden. Dankzij het gebruik van puur koper, zijn de Cat6a 100% koper patchkabels in staat om de maximale snelheid te halen die mogelijk is voor Cat6 netwerkbekabeling.

Perfecte aanvulling op glasvezel

Als u een glasvezel internetverbinding heeft, dan kan met UTP bekabeling de apparatuur onderling verbonden worden. Als u voor de beste kwaliteit wilt kiezen, dan valt de keuze al snel op 100% koper Cat6a UTP bekabeling. Alleen 100% koperen patchkabels zijn in staat om de maximale Cat6a snelheden te halen, omdat koper de minste weerstand biedt bij data-overdracht. Om de maximale kwaliteit te behalen mag een UTP kabel namelijk een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van 0,205 mm² (AWG24). Dit zijn waarden waar bijvoorbeeld een CCA patchkabel niet aan kan voldoen, omdat deze gebruik maakt van aluminium en dit materiaal geleid minder goed. Daarom bieden we ook alleen Cat6a UTP 100% koper patchkabels, omdat deze het beste uit het glasvezelnetwerk halen.

De Cat6a UTP 100% koper patchkabel haalt snelden tot 10.000 Mbit/s met een doorvoersnelheid van 500 mHz.

Online bestellen bij Glasvezel-kabel.com

De Cat6a UTP 100% koper kabels zijn eenvoudig los te bestellen, óf mee te bestellen met de glasvezelproducten. In de meeste gevallen is alles direct uit voorraad leverbaar. Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit eigen ruime magazijn.