Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel gereedschap

Glasvezel gereedschap nodig?

Bij het aanleggen van een glasvezel netwerk is glasvezel gereedschap vaak onmisbaar. Daarom bieden we u bij Glasvezel-kabel.com ook een uitgebreid assortiment gereedschappen die van toepassing kunnen zijn bij de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit kunnen losse glasvezel gereedschappen zijn, tot professionele gereedschapsets.

Voor uw eigen gemak zorgen wij ervoor dat u alles in één keer kunt bestellen, bij één leverancier. Mocht u nog vragen hebben over welk gereedschap u nodig heeft of andere glasvezel gerelateerde vragen, neem dan gerust contact met ons op! Een van onze deskundige medewerkers helpen u graag!