Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 UTP 100% koperen patchkabels

Pagina
per pagina

CAT6 UTP 100% koper patchkabels kopen?

Cat6 UTP 100% koperen patchkabels staan garant voor een snelle en stabiele overdracht van data. Alleen een Cat6 100% koper UTP kabels is in staat om de maximale snelheden te behalen die voor Cat6 van toepassing zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen alleen UTP kabels van 100% koper op te nemen in ons assortiment. Ze zijn ideaal in combinatie met glasvezel.

Ideaal in combinatie met glasvezel

Cat6 UTP 100% koper patchkabels voldoen aan de ISO/IEC norm, omdat ze in staat zijn de maximaal haalbare Cat6 snelheden te halen. Alleen puur koper is in staat om dit te behalen doordat het de minste weerstand biedt voor data-overdracht. Om de maximale kwaliteit te behalen mag een UTP kabel namelijk een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van 0,205 mm² (AWG24). Een CCA UTP kabel kan hier niet aan voldoen, gezien het gebruik van aluminium. Aluminium geleid minder goed dan koper en is daarom minder geschikt voor gebruik in combinatie met glasvezel.

De Cat6 UTP 100% koper kabel haalt snelheden tot 1000 Mbit/s met een doorvoersnelheid van 250 mHz.

Online bestellen bij Glasvezel-kabel.com

De Cat6 UTP 100% koper patchkabels zijn eenvoudig los te bestellen, óf mee te bestellen met de glasvezelproducten. Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.