Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 UTP 100% koperen patchkabels

Pagina
per pagina

CAT6 UTP 100% koper patchkabels kopen?

Cat6 UTP 100% koperen patchkabels staan garant voor een snelle en stabiele overdracht van data. Alleen een Cat6 100% koper UTP kabels is in staat om de maximale snelheden te behalen die voor Cat6 van toepassing zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen alleen UTP kabels van 100% koper op te nemen in ons assortiment. Ze zijn ideaal in combinatie met glasvezel.

Ideaal in combinatie met glasvezel

Cat6 UTP 100% koper patchkabels voldoen aan de ISO/IEC norm, omdat ze in staat zijn de maximaal haalbare Cat6 snelheden te halen. Alleen puur koper is in staat om dit te behalen doordat het de minste weerstand biedt voor data-overdracht. Om de maximale kwaliteit te behalen mag een UTP kabel namelijk een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van 0,205 mm² (AWG24). Een CCA UTP kabel kan hier niet aan voldoen, gezien het gebruik van aluminium. Aluminium geleid minder goed dan koper en is daarom minder geschikt voor gebruik in combinatie met glasvezel.

De Cat6 UTP 100% koper kabel haalt snelheden tot 1000 Mbit/s met een doorvoersnelheid van 250 mHz.

Online bestellen bij Glasvezel-kabel.com

De Cat6 UTP 100% koper patchkabels zijn eenvoudig los te bestellen, óf mee te bestellen met de glasvezelproducten. Bestelt u op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn.