Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Singlemode kabels op maat

Singlemode (prefab) glasvezelkabel op maat

Bent u op zoek naar singlemode prefab glasvezelkabel op rol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk glasvezelkabels af fabriek voorzien van meetrapport en connectoren. De prefab glasvezelkabels zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. U kunt een desgewenste prefab glasvezelkabel simpelweg samenstellen door onze glasvezelconfigurator in te vullen.

 

De prefab glasvezelkabel kan worden geleverd met een beschermer van de connectoren aan beide uiteindes van de glasvezelkabel. Dit ter bescherming tijdens het leggen/trekken van de kabel. tevens kan kracht worden uitgeoefend op deze Glasvezel connector beschermer.

 

Indien u kabel per strekkende meter zoekt, zonder connectoren en beschermer geeft u in onze configurator enkel het gewenste aantal meters in. U ziet dan de prijs per strekkende meter.

 

  • Keuze uit 4, 8, 12. 24, 48, 96 en 144 vezels type OS2;
  • Keuze uit verschillende lengtes variërend van 1 tot 4000 meter;
  • Keuze uit verschillende connector types;
  • Voorzien van meetrapport;

Let op:
Omdat prefab glasvezelkabels op maat worden gemaakt, dient er rekening gehouden te worden met een langere levertijd.

Vragen?

Vragen over onze prefab glasvezelkabel? Neem gerust contact op met één van onze binnendienstmedewerkers voor een professioneel advies!