Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM4 patchkabels

Pagina
per pagina

OM4 Glasvezelkabel kopen?

OM4 is de nieuwste generatie Multimode glasvezelbekabeling, ook wel Optical Multimode (OM) genoemd. Een vezel van een Multimode kabel heeft een kerndoorsnede van 50 micron op een totale vezelgrootte inclusief mantel van 125 micron. Daarom worden dit type kabels vaak ook aangeduidt met 50/125. Door deze bredere kern dan bij Single-mode kabels (9 micron), heeft het licht bij optical multimode de mogelijkheid om tegen de wanden van de glasvezelkern te weerkaatsen. Hierdoor is de Multimode kabel beter geschikt voor kortere afstanden en worden er minder hoge snelheden gehaald. Echter kunnen er door de bredere diameter van de glasvezel meerdere lichtstralen tegelijkertijd doorgelaten worden. De Multimode glasvezel heeft daarom wel een hogere bandbreedte.

De 4e generatie van de optical multimode kabel is voorzien van een veel helderder glasvezel dan de vorige generaties. Daarom is OM4 glasvezelkabel weer beter geschikt om data met hogere snelheden, en over langere afstand, te verzenden. Gewoonweg omdat er minder weerstand is dankzij een meer heldere glasvezel.

Met OM4 kunnen snelheden behaald worden van maximaal 100 GB/s over een maximale afstand van 100 meter.

Bestel online!

Bij Glasvezel-kabel.com kunt u terecht voor een ruim aanbod OM4 glasvezelkabels.