Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM4 patchkabels

Pagina
per pagina

OM4 Glasvezelkabel kopen?

OM4 is de nieuwste generatie Multimode glasvezelbekabeling, ook wel Optical Multimode (OM) genoemd. Een vezel van een Multimode kabel heeft een kerndoorsnede van 50 micron op een totale vezelgrootte inclusief mantel van 125 micron. Daarom worden dit type kabels vaak ook aangeduidt met 50/125. Door deze bredere kern dan bij Single-mode kabels (9 micron), heeft het licht bij optical multimode de mogelijkheid om tegen de wanden van de glasvezelkern te weerkaatsen. Hierdoor is de Multimode kabel beter geschikt voor kortere afstanden en worden er minder hoge snelheden gehaald. Echter kunnen er door de bredere diameter van de glasvezel meerdere lichtstralen tegelijkertijd doorgelaten worden. De Multimode glasvezel heeft daarom wel een hogere bandbreedte.

De 4e generatie van de optical multimode kabel is voorzien van een veel helderder glasvezel dan de vorige generaties. Daarom is OM4 glasvezelkabel weer beter geschikt om data met hogere snelheden, en over langere afstand, te verzenden. Gewoonweg omdat er minder weerstand is dankzij een meer heldere glasvezel.

Met OM4 kunnen snelheden behaald worden van maximaal 100 GB/s over een maximale afstand van 100 meter.

Bestel online!

Bij Glasvezel-kabel.com kunt u terecht voor een ruim aanbod OM4 glasvezelkabels.