Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel multimode

Glasvezel Multimode kabel kopen?

In tegenstelling tot Single-mode glasvezelkabel wordt er bij Multimode (OM) geen gebruik gemaakt van een laserstraal, maar van LED licht. De vezels van Multimode glasvezelkabels beschikken over een kerndoorsnede van 50 micron met een mantel van 125 micron. Door deze bredere vezelkern en het gebruik van een andere lichttechniek, kan het licht weerkaatsen tegen de wanden van de glasvezel. Er zit een golfpatroon in de lichtsignalen. Door de bredere diameter van de glasvezelkern kunnen er meerdere lichtstralen tegelijkertijd doorgelaten worden.

Dat maakt de Multimode glasvezelkabel geschikt voor kortere afstanden met lagere snelheden, maar met een hogere bandbreedte.

Verschillen OM2, OM3 en OM4

Eigenlijk geldt hier hoe hoger het getal, des te helderder de vezel. OM3 is een verbeterde versie van OM2, en OM4 is weer een verbeterde versie van OM3. Des te helderder de vezel, des te groter de snelheid en de te overbruggen afstand kan worden. Dit is te vergelijken met bijvoorbeeld mistig of helder weer buiten, of met troebel en helder water. Hoe helderder het is, hoe verder de lichtstralen kunnen komen.

OM2 kabels

OM2 kabels zijn in staat snelheden te halen van maximaal 10 GB/s over een maximale afstand van ca. 80 meter.

OM3 kabels

OM3 kabels zijn in staat snelheden te halen van maximaal 100 GB/s over een maximale afstand van 70 meter.

OM4 kabels

OM4 kabels zijn in staat snelheden te halen van maximaal 100 GB/s over een maximale afstand van 100 meter.