Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel multimode

Glasvezel Multimode kabel kopen?

In tegenstelling tot Single-mode glasvezelkabel wordt er bij Multimode (OM) geen gebruik gemaakt van een laserstraal, maar van LED licht. De vezels van Multimode glasvezelkabels beschikken over een kerndoorsnede van 50 micron met een mantel van 125 micron. Door deze bredere vezelkern en het gebruik van een andere lichttechniek, kan het licht weerkaatsen tegen de wanden van de glasvezel. Er zit een golfpatroon in de lichtsignalen. Door de bredere diameter van de glasvezelkern kunnen er meerdere lichtstralen tegelijkertijd doorgelaten worden.

Dat maakt de Multimode glasvezelkabel geschikt voor kortere afstanden met lagere snelheden, maar met een hogere bandbreedte.

Verschillen OM2, OM3 en OM4

Eigenlijk geldt hier hoe hoger het getal, des te helderder de vezel. OM3 is een verbeterde versie van OM2, en OM4 is weer een verbeterde versie van OM3. Des te helderder de vezel, des te groter de snelheid en de te overbruggen afstand kan worden. Dit is te vergelijken met bijvoorbeeld mistig of helder weer buiten, of met troebel en helder water. Hoe helderder het is, hoe verder de lichtstralen kunnen komen.

OM2 kabels

OM2 kabels zijn in staat snelheden te halen van maximaal 10 GB/s over een maximale afstand van ca. 80 meter.

OM3 kabels

OM3 kabels zijn in staat snelheden te halen van maximaal 100 GB/s over een maximale afstand van 70 meter.

OM4 kabels

OM4 kabels zijn in staat snelheden te halen van maximaal 100 GB/s over een maximale afstand van 100 meter.