Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Verschil Surge Protection Device en Master Overload

Verschil Surge Protection Device en Master Overload

Stroom is een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van elektronische apparatuur in een serverkast. Om ook dit netjes en overzichtelijk te kunnen indelen bieden wij in onze webshop diverse 19 inch stekkerdozen voorzien van een montageprofiel. Naast de standaard uitgevoerde stekkerdozen hebben wij ook een 19 inch stekkerdoos voorzien van Masterload of een Surge Protection Device, maar wat is nu het verschil? Wij leggen het uit!

19 inch stekkerdozen

Wanneer u een 19 inch serverkast of een wandkast van stroom wilt voorzien is het eerste wat u waarschijnlijk zult kopen een stekkerdoos voorzien van een 19 inch montage profiel. De stekkerdozen hebben de meest voor de hand liggende functie, namelijk meerdere stroomaansluitingen creëren op één punt. Daarnaast hebben sommige stekkerdozen nog een toegevoegde functie, een MO (Master Overload) of een SPD (Surge Protection Device).

Wat betekent Masterload?

Masterload houdt in dat wanneer er stroom hoger dan 16 ampère wordt gevraagd van de apparatuur dat aangesloten is, deze automatisch afschakelt middels de ingebouwde zekering.

19 inch stekkerdoos master overload


Wat betekent Surge Protection Device?

Surge Protection, ook wel overspanningsbeveiliging genoemd, beschermt apparatuur tegen onverwachte spanningspieken. Het SPD schakelaar zorgt er dan voor dat het stekkerblok automatisch wordt uitgeschakeld.

19 inch stekkerdoos - Surge Protection Device

Spanningspieken kunnen zware schade toebrengen aan uw elektronisch apparatuur. Het is daarom verstandig om te kiezen voor een stekkerdoos die deze bescherming biedt. De Master Overload en Surge Protection Device stekkerdozen zullen uw elektronische apparatuur hiertegen beschermen.

Delen: