Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wat is EIA?

Wat is EIA?

EIA staat voor Electronic Industries Association. EIA-310 is een specificatie voor wat wij noemen, een standaard serverkast. Deze specificatie geeft verschillende belangrijke afmetingen van 19 inch serverkasten weer, zoals de hoogte eenheden (U of HE), verticale afstand van de hoogte eenheden, de horizontale afstand van de hoogte eenheden, opening van de serverkast en de breedte van het voorpaneel.

Verticale afstand van de hoogte eenheden

De verticale afstand van de hoogte eenheden is een herhalend patroon in het profiel van een 19 inch serverkast en heeft een afstand van 44,45 mm (1,75 inch).

De afstand tussen de hoogte eenheden wordt afgewisseld op 1/2 "–5/8"-5/8". De start en stop van hoogte eenheden in de ruimte zit in het midden van de 1/2" -afstanden. Zie ook onderstaande afbeelding:

Verticale afstand hoogte eenheden

Horizontale afstand van de hoogte eenheden

De horizontale afstand van de hoogte eenheden in de verticale montage profielen, gespecificeerd door de EIA-310 is 465 mm (18.312 inch) Zie ook onderstaande afbeelding:

Horizontale afstand van de hoogte eenheden

Opening serverkast

De opening van de serverkast staan minimaal op 450 mm (17,72 inch). 2Post- of relay racks hebben de neiging om een grotere dan normale opening te hebben.

Opening serverkast

Breedte voorpaneel

De enige afmeting in een 19 inch serverkast dat daadwerkelijk 19 inch is, is de breedte van het frontpaneel.

Breedte voorpaneel

Delen: