Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

4-staps instructie: hoe draai ik de deur van mijn serverkast om?

De draairichting van de serverkastdeur veranderen

Je kent het wel: je hebt een serverkast besteld die precies in die ene hoek op zolder of in de kelder past. Maar nu draait de kastdeur nét de verkeerde kant op en moet je haast in de hoek kruipen om de router te resetten als het internet eruit ligt. Dat is vervelend....maar dat los je makkelijk op! 

Je kunt bij onze serverkasten namelijk de draairichting van de deur veranderen. In 4 eenvoudige stappen. En het enige wat je nodig hebt, is een schroevendraaier. 

Stap 1

Open de deur van de serverkast door het sleutelgat in te drukken. De handgreep springt dan naar voren en de deur gaat open. Is de kast op slot? Open de deur dan met de bijgeleverde sleutel. Bij levering is de kast trouwens niet op slot en kun je het sleutelgat gewoon indrukken om de kast te openen. 

Slot serverkast

Stap 2

Zwaai de deur open. De deur is aan de boven- en onderzijde met borgpennen bevestigd. Door de bovenste pen naar beneden, en de onderste pen naar boven te drukken, komt de deur los van de kast.  

Borgpen serverkastdeur

Stap 3

Draai de deur 180 graden, dus ondersteboven, zodat deze in de juiste positie komt.  

Let op: je moet het kunststofringetje dat om de onderste borgpen zit, verwisselen. Deze ring plaats je in de draaihoek aan de onderkant van de deur.  

Plaats de deur terug met behulp van de borgpennen, zoals je de deur bij stap 2 hebt gedemonteerd.    

Serverkast deur omdraaien

Je hebt de draairichting van de deur veranderd! Nu moet je alleen nog de handgreep en het slot omdraaien.  

Stap 4

Demonteer het metalen plaatje aan de binnenkant van de deur en schroef het slot eruit. Draai het slot inclusief handvat 180 graden en monteer deze met het metalen plaatje weer in de deur. Nu ben je klaar en kom je weer goed bij de netwerkapparaten in de serverkast! 

Monteren deur serverkast of wandkastDraairichting deur serverkast aanpassen

 

Let op: de handgreep zit niet in het midden van de deur. Plaats je twee kasten naast elkaar en zitten de scharnieren van beide kasten niet aan dezelfde zijde, verspringen de handgrepen in hoogte. Vind je dit storend? Plaats dan – als mogelijk – beide scharnieren aan dezelfde zijde. 

 

Over ons

Gratis professioneel advies

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over het veranderen van de draairichting van de deur? Onze medewerkers staan op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur voor je klaar:

 

Kwaliteit én 25 jaar garantie

Op alle server- en patchkasten en passieve accessoires uit ons assortiment geldt een garantietermijn van 25 jaar. Alle actieve componenten kennen een garantietermijn van één jaar. Wanneer het artikel in goede staat is en normaal wordt gebruikt, garanderen we dat het apparaat naar verwachting blijft werken. 

Vandaag besteld - morgen in huis

Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je alles doorgaans de volgende dag in huis. Vanuit ons 5000m2 magazijn versturen wij dagelijks alle bestellingen. Onze ruime voorraad maakt snel verzenden mogelijk. Naar je kantoor, als whitelable rechtstreeks naar je klant of naar je thuis. 

Opmerkingen
Thomas 2020-05-25 21:18:51
spijtig genoeg werkte dit niet voor mij, bij de 42u variant staat het slot niet mooi in het midden en is dit niet mogelijk zonder gans de rack te demonteren en de basis steun waarin de sleuf voor het slot zit ook om te draaien
Lotte 2020-06-05 08:13:36
Beste Thomas, Zoals in de blog te lezen is, is het in sommige gevallen niet nodig het slot om te draaien. Echter adviseren wij wegens gebruiksgemak toch altijd om dit te doen. In het geval van het 42U model is dit zelfs vereist, omdat deze anders niet meer sluit. Ons advies geldt dus; draai óók het slot 180 graden.