DANICOM CAT6 UTP 305m Buitenkabel op rol stug - PE (Fca)

Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
DC-OUT-UTP6-305S-FCA

Danicom buitenkabels op rol zijn geschikt voor het aanleggen van professionele kabelnetwerken. De buitenkabels worden geleverd met een CPR classificatie en zijn gemaakt van 100% koper.

Deze UTP Cat6 buitenkabel op rol met een lengte van 305 meter bevat een stugge kern. Een stugge kern is geschikt voor het afmonteren van LSA stroken.

De kabel is voorzien van een Fca classificatie.

Gerelateerde blogartikelen (3)

Product Specificaties

SKU
DC-OUT-UTP6-305S-FCA
CPR
Fca
Uitvoering
Cat6
Kleur
Zwart
Beschermklasse
UTP
Afscherming
Onafgeschermd
Kern
Stug
Binnengeleider
100% Koper
Lengte
305m
Type huls
PE
Connector 1
Zonder connector
Connector 2
Zonder connector
Materiaal buitenmantel
PE
AWG
23
Diameter kabel
6,7 mm
Wordt verstuurd per
Pakket
Laat uw eigen review achter!
U reviewt:DANICOM CAT6 UTP 305m Buitenkabel op rol stug - PE (Fca)
U beoordeelt:
 • Wat is het verschil tussen cat6 en cat6a

  Verschil tussen CAT6 en CAT6a?

  Op het moment dat u een nieuw netwerk wilt gaan aanleggen, dan zult u tegen de kabelkeuze aanlopen. Een lastige keuze, want gaat u nu voor een Cat6 of Cat6a en kiest u dan de CCA, 100% koper of juist een SSTP of SFTP patchkabel? Een erg groot scala aan internetkabels dus, maar wat is dan de meest geschikte kabel voor u en waar is deze keuze dan precies van afhankelijk? Laten we dan eerst beginnen met het onderwerp 'Wat is nu precies het verschil tussen CAT6 en CAT6a?'.

  Lees verder
 • Soepel of stug, welke utp-kabel heb ik nodig?

  Soepel of stug: welke UTP-kabel heb ik nodig?

  Wanneer u op zoek gaat naar een netwerkkabel op rol, dan komt u voor de keuze te staan of u een kabel met een soepele of stugge kern wilt. Echter bestaat hierover nog wel eens verwarring en krijgen we vaak vragen hierover. Meestal ontstaat de verwarring door de naamgeving van 'stugge kabel' en 'soepele kabel'. De term stug (Solid) of soepel (Stranded) heeft echter betrekking op de kern van de kabel en zegt niet wat over de buigzaamheid wat vaak gedacht wordt. Daarom leggen we in deze blog de verschillen uit en wanneer u moet kiezen voor een UTP-kabel met soepele of juist stugge kern.

  Lees verder
 • Wanneer moet ik een netwerkkabel voor buiten gebruiken?

  Wanneer moet ik een netwerkkabel voor buiten gebruiken?

  Wanneer er een netwerkkabel gelegd moet worden in de grond, langs een buitengevel of door bijvoorbeeld de tuin, dan is het raadzaam om gebruik te maken van een speciale netwerkkabel voor buiten, voorzien van een PE mantel.

  Lees verder
Bijpassende accessoires